Abemus contractum! Biserica catolica rezolva problema abuzurilor sexuale din randul preotilor.

contract_child_abuse_vaticanOdata cu alegerea noului Papa vor urma o serie de masuri pentru a stopa acest fenomen care macina din interior biserica.

Biserica catolica a gasit o metoda eficienta pentru a stopa cazurile de abuzuri sexuale ale preotilor indreptate impotriva copiilor.
Vaticanul a trimis in aceasta saptamana catre toate diocezele instructiuni cu privire la viitoarele contracte de confidentialitate care vor fi semnate cu toti copii de peste sapte ani care calca pragul bisericii.

Papa a adaugat ca preotii vor trebui sa se abtina de la acte sexuale pana cand copiii ajung la varsta mentionata si spera ca odata cu semnarea  acestor contracte copiii nu vor mai putea dezvalui povestile de dragoste din spatele altarului.

La ultima intalnire a Papei cu credinciosii din Piata San Pietro din Romas acesta a marturisit: “Ce poate fi mai frumos decat o poveste de dragoste care trece de bariera varstei si sexului. Parintii copiiilor ar trebui sa se bucure ca adraslele lor duc o viata sexuala ordonata fara multi parteneri lucru care ii fereste de foarte multe neplaceri”.

Multimea din piata a reactionat pozitiv la anuntul Papei mai ales ca ei reactioneaza pozitiv la orice ineptie pe care Papa o spune.

Leave a Reply