Actiunile “General Motors” uimesc lumea financiara!

general_motors_shares_executives_price_wall_streetIeri dimineata Wall Street-ul a avut parte de surpriza secolului cand a putut observa evolutia actiunilor uneia din cele mai mari companii americane, General Motors.

Totul a inceput ca o zi normala pentru sutele de brokeri care isi incep dimineata linistiti in firmele de brokeraj de pe Wall Street. Totul normal pana cand si-au deschis monitoarele si au vazut una din cele mai mari surprize de care vor avea parte in cariera lor.

Incepand cu orele diminetii actiunile companiei americane General Motors s-au divizat si au avut parte de doua evolutii complet diferite. Se pare, din cercetarile facute de Comisia Bursei Americane, ca actiunile care se afla in portofoliul persoanelor din Comitetul Executiv al companiei mai sus mentionate au avut parte de o crestere de 23 % in decurs de o ora, in schimb, actiunile din celelalte protofolii au avut o evolutie modesta cu o pierdere de 0.45%.

Contactati telefonic de catre redactia noastra sefii General Motors nu au dorit sa faca nici un comentariu dar au dorit sa mentioneze ca aceste cursuri sunt normale si ca nu vor face nici un demers pentru unificarea acestora in viitorul apropiat. Unii analisti financiari citati de CNN au declarat ca se pare ca exista o mai mare incredere in actiunile GM detinute de comitetul executiv asta si datorita inteligentei de care aceste persoane au dat dovada cand au reusit sa scoata compania dintr-un faliment iminent cu o infuzie mare de capital de la bugetul de stat american, adica din banii contribuabililor.

Leave a Reply