Adrian Nastase – AMR?

nastase-tanar-si-liberCelebrul politician nu a dorit sa spuna ziaristilor pentru cate zile are semnata permisia si a explicat ca vrea sa-i faca o surpriza sotiei sale, Dana Nastase.

In urma cu cateva ore, Adrian Nastase a parasit sediul inchisorii unde a facut primul stagiu al pregatirii militare , nu inainte de a-i ruga pe colegii de cazarma sa nu-i deranjeze patul si sa pastreze curatenia in celula, pentru ca permisia se va termina destul de curand si va reveni la domiciliu conjugal al penitenciarului.

Singura declaratie a acestuia a fost: “Fireste ca ma intorc ca doar suntem oameni, doar nu o sa-i las pe colegii mei singuri pentru o perioada asa de lunga. Despartirea  a fost foarte grea si au curs multe lacrimi, dar asta face ca reintalnirea sa fie una si mai speciala. Tot ce am vrut sa fac in aceasta permisie este sa mai fac un dus fierbinte, fara privirile zambitoare ale colegilor, desi cateodata imi face placere sa ma transform intr-o prada cat mai usoara. Doar stiti ca imi place vanatoarea si jocurile acestea de-a hotii si vardistii.”

Leave a Reply