Adrian Nastase va lansa o varianta personala a melodiei “Have you seen my childhood?”

adrian_nastaseAcesta spune ca de mult trebuia sa explice publicului motivele pentru care a ajuns in situatia asta, nedorita de nimeni.

Bucuresti, Romania. Fostul prezi-puscariabil Adrian Nastase, a declarat presei ca a reusit sa rescrie in temnita versurile celebrei piese ale Megastarului Michael Jackson, pentru a putea arata publicului prin ce a trebuit sa treaca toata copilaria si de ce a ajuns unde a ajuns.

“Fireste ca l-am iubit pe Megastar dar nu a fost doar o iubire ca de la prim-ministru la Megastar, ci am dorit sa fie ceva mai mult, dar soarta mi l-a luat prea repede pe Michael. Cu gandul la el si la copilaria mea am scris versurile acestea care sper ca vor placea publicului. In aceste versuri, fireste, explic cum am ajuns aici si ce influenta au avut parintii, mai ales in momentul in care mi-au interzis sa ma mai joc cu fetele. Aceasta este declaratia mea pe care o dau si o semnez……   aaaa …… ma scuzati, dar am ramas cu o anumita deformatie profesionala de cand am fost unde stie toata lumea ca am fost.”

 

Leave a Reply