al-Qaeda este de vanzare!

al_qaeda_osama_selling_crysis_financial_amazonOrganizatia terorista se confrunta cu mari probleme financiare si logistice si isi cauta un cumparator.

Al-Qaeda  de vanzare!  Anuntul vine odata cu publicarea noului bilant contabil pentru anul 2012 care releva mari probleme financiare prin care organizatia trece. Odata cu disparitia prematura a fostului CEO Osama Bin Laden problemele s-au agravat.
Desi comitetul executiv incearca sa angajeze urgent un nou inlocuitor se pare ca nu exista foarte multi doritori tinand cont de modul in care vechiul CEO a fost inlocuit.

In plus, mai multe divizii ale organizatiei au fost declarate neprofitabile si risca desfiintarea.  Diviziile “Arme biologice”, “Terorism feminin” si “Copiii – prietenii grenadelor” au decis sa efectueze taieri mari de cheltuieli in viitorul apropiat.

Virus Ahmed, director de programe la “Arme Biologice” a declarat ca pentru reducerea costurilor cu cercetarea va implementa un nou program terorist, “Smelly Bomb Project” care implica amplasarea de bombe de mici dimensiuni in majoritatea toaletelor din tarile europene odata cu sabotarea retelelor de apara curenta in perioada ulterioara atacurilor , ceea ce spera ca va duce la o crestere alarmanta a numarului de cazuri de infectii si Hepatita C in randul populatiei statelor vizate.

Desi organizatia detine inca o cota de piata de 64.3% din totalul deceselor in 2012 aceasta este pe un trend descendent din anul 2001 cand a atins un maxim istoric cu o cota de piata de 98.56%.

Leave a Reply