Antropologii trag un semnal de alarma: barbatii care urineaza asezati pun in pericol specia umana.

pissing_sitting_dangerous_manConcluziile unui raport arata un fapt ingrijorator, care poate duce la disparitia speciei umane in cateva sute de ani.

Un grup international de antropologi, condusi de Alfred Per, a dat publicitatii rezultatele unui studiu care arata iplicatiile negative ale urinatului “asezat” asupra viitorului rasei umane.

Acest fenomen, spun specialistii, a luat avant in ultimii 40 de ani la presiunea sexului slab iar efectele lui sunt devastatoare. S-a demonstrat stiintific ca urinatul din picioare ajuta la imbunatatirea functiiilor erectile si de producere a spermatozoizilor ceea ce ajuta incontestabil la perpetuarea speciei umane.

Studiul mai arata ca presiunea exercitata de femei intervine de obicei dupa ce acestea si-au indeplinit cu bine rolul de procreare si doresc ca barbatii lor sa nu mai poata insemina si alte grupuri de femele.

Seful echipei declara: “Trebuie sa punem capat acestui trend periculos si sa explicam barbatilor ca trebuie sa pastram obiceiul urinatului din picioare daca vrem sa ne conservam statutul in cadrul rasei umane. Ca antropologi am putut observa destule imixtiuni ale sexului frumos in obiceiurile barbatului modern, de la pierderea punctualitatii pana la schimbarea dramatica a obiceiurilor culinare. Aici insa vorbim de o bomba cu ceas care poate sa explodeze in orice clipa si poate efectiv sa distruga specia umana. Trebuie sa ne trezim chiar acum si sa urinam asa cum am facut-o de milioane de ani!”

Nota Redactiei:

Dragi cititori, daca aveti cunostinte care au acest obicei va rugam sa le trimiteti urgent acest mesaj pentru a ne salva pe toti de la extinctie.

Va multumim anticipat

Leave a Reply