Anunt bomba de la FRF: Intr-un univers paralel Romania a invins aseara cu 2-0

mircea-sandu-romania-ungaria-mondialAnuntul da mari sperante oficialilor FRF care au trimis deja o sesizare la FIFA pentru omologarea acestui rezultat.

Com. Magurele, Romania. In urma cu putin timp a sosit un anunt bomba de la Institutul de Fizica Nucleara din comuna Magurele. Un fizician roman a dezvaluit faptul ca a descoperit ca intr-un univers paralel, Romania a invins ieri echipa Ungariei cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Gheorghe Hagi si Anghel Iordanescu.

Mircea Sandu, singurul oficial roman in viata care nu da niciodata socoteala pentru nimic, a trimis deja o cerere oficiala pentru ca UEFA sa omologheze rezultatul acesta si nu cel din universul in care ne aflam. In acest scop a fost trimisa o delegatie de fizicieni si fotbalisti la sediul FIFA, pentru a se intalni luni la prima ora cu reprezentantii forului suprem in fotbalul mondial.

Mircea Sandu a facut o singura declaratie: “Cred ca rezultatul din universul nostru ma multumeste pentru ca ne da sanse bune la calificare la urmatorul mondial dar cel din universul paralel este extraordinar si trebuie sa le multumesc baietilor pentru efortul pe care l-au facut. Sunt sigur ca luni va vom putea spune ca am primit cele trei puncte puse in joc si ca ne indreptam spre o calificare frumoasa pentru Brazilia.”

 

6 Comments

Leave a Reply