Anunt uluitor de la Vatican: Papa Francisc il va chema pe Diavol la masa negocierilor.

pope_francis_devil_satan_negociationsSuveranul Pontif a decis sa recurga la o procedura care nu mai fusese folosita de aproximativ 2000 de ani.

Vatican, Roma. Cu siguranta ca anuntul ingrozeste pe majoritatea credinciosilor practicanti dar acestia trebuie sa inteleaga ca procedura este una normala, care a mai fost folosita pana acum.

Suveranul nu face altceva decat sa reporneasca negocierile care au fost blocate acum doua milenii. “Nu doresc altceva decat sa ajungem la un consens cu privire la numarul de sufletele pe care fiecare parte le va administra pentru urmatorii 500 de ani. Satana trebuie sa inteleaga ca aceasta lupta dureaza de foarte multi ani si distrage atentia Bisericii Catolice de la alte probleme interne mult mai importante cum ar fi: comportamentele sexuale ale preotilor. Este momentul sa ajungem la o intelegere si fiecare parte sa se poata ocupa de problemele sale, deoarece sunt sigur ca si Satana are destui necredinciosi care au inceput sa se gandeasca la cele sfinte si care trebuie adusi pe fagasul normal.” a declarat Papa Francisc la ultima intalnire cu credinciosii din piata Sfantul Petru din Roma.

Leave a Reply