Apple si Samsung depun armele pentru un proiect comun.

samsung_apple_new_atomic_smart phoneTelefonul “Atomic” va putea fi comercializat incepand cu luna Ianuarie a anului viitor.

Cele doua companii gigant care activeaza pe piata telefoanelor inteligente si a tabletelor au anuntat dezvoltarea unui produs revolutionar care va inlocui in cel mai scurt timp telefoanele actuale.

Este vorba de un telefon inteligent de ultima generatie care va beneficia de o baterie “atomica” lucru ce va permite utilizatorilor sa uite de problemele incarcarii bateriei pentru toata viata, care nu se va micsora considerabil, asigura tehnicienii. Mai mult, telefonul va putea fi folosit pentru alimentarea cu energie a locuintei precum si a masinii in cazul in care acestia folosesc automobile electrice. Bateria va functiona pe baza unui proces de descompunere a unui izotop radioactiv lucru care va genera o cantitate imensa de energie.

Proiectul a fost incercat si de cercetatorii din Uniunea Sovietica in anul 1986 dar proiectul a fost inchis dupa un accident la una din liniile de productie ale rusilor. Cele doua companii au asigurat consumatorii ca produsul va respecta toate standardele de siguranta si ca efectele secundare ale folosirii acestuia sunt neglijabile: fosforescenta permanenta a utilizatorului precum si o crestere a temperaturii corpului la un nivel de 39,3 grade Celsius.

Produsul va fi boteza Galaxy Cernobyl si va putea fi achizitionat in doua variante de putere: Street Light sau City Light. Desi piata japoneza este una din cele mai mari din lume, cei doi producatori au decis ca acest produs nu se adreseaza acestei regiuni din motive usor de inteles.

Leave a Reply