Asasinii mafiei ruse folosesc turturi pentru a-si elimina victimele.

russian_mob_icicles_crimesAnchetatorii din Moscova declara ca acest fenomen este unul foarte periculos datorita faptului ca anchetarea acestor cazuri este imposibila.

Moscova, Rusia. Pe masura ce vara se apropie mafia rusa devine din ce in ce mai nelinistita datorita incalzirii vremii. Acest lucru va duce la imposibilitatea folosirii turturilor in atentatele pe care mafia le comanda.

Este vorba de un nou trend in care criminalii rusi folosesc turturii de la stresinile caselor pentru a-si ucide victimele. Acest gen de atentate sunt greu de investigat deoarece in cateva minute de la crima, arma folosita se topeste iar anchetatorii nu pot recolta nici un fel de amprente care sa duca la prinderea faptasilor.

Exista informatii conform carora, pentru a se pregati de vara, celebra organizatie criminala a creat pe tot teritoriul Federatiei Ruse ”ferme” de turturi si se pare ca va dota fiecare ”soldat” din organizatie cu lazi frigorifice electrice pentru pastrarea turturilor intacti pe o durata cat mai mare.

 

Leave a Reply