Asociatia americana de sexologie recomanda femeilor cu sani mici tratamente de albire a dintilor.

small_breast_girls_whitening_treatment_adviceSpecialistii doresc sa traga un semnal de alarma cu privire la abuzul femeilor in ceea ce priveste operatiile estetice.

Celebra asociatie americana a facut o recomandare mai putin obisnuita tuturor femeilor care nu sunt multumite de marimea propriilor sani.

Comunicatul subliniaza faptul ca sanii nu ar trebui sa fie o prioritate si ca femeile ar trebui sa se ingrijeasca si de alte parti anatomice care sunt la fel de importante cum ar fi cavitatea bucala. Medicul sexolog  Michael Astruc, unul din figurile proeminente ale asociatiei a declarat pentru jurnalistii nostri:

“Este o ideea preconceputa faptul ca barbatii sunt atrasi in primul rand de sanii femeilor si doamnele au cazut in aceasta capcana. Studiile recente ne arata ca femeile fara dinti sau cu probleme stomatologice severe nu pot avea parteneri stabili indiferent de marimea sanilor. Statistica ne arata ca o femeie fara unul sau doi dinti centrali are o sansa de 1 la 100.000 sa-si gaseasca un partener sexual permanent iar femeile carora le lipsesc mai mult de doi dinti nu ar mai trebui sa se ingrijeasca de viata lor sexuala pentru ca nu va mai exista.”

Leave a Reply