Berlusconi cere iertare poporului italian!

silvio_berlusconi prostitute_scandal _sex_slutsFostul prim-ministru doreste sa nu-i mai insele pe italieni cu prostituate.

Fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi promite italienilor, intr-un interviu acordat unui post local de televiziune din Milano ca nu ii va mai insela cu prostituate venite din estul Europei.

“Consider ca daca este sa o fac in continuare chiar daca nu voi mai ocupa functii importante in administratie trebuie sa o fac cu prostituate si domnisoare din Italia. Nu trebuie sa uitam ca sunt unele din cele mai frumoase femei din Europa daca nu si din lume”. Intrebat daca regreta ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani de mandat acesta a afirmat: “Da, am facut greseli pe care daca le-as mai repeta, le-as repeta cu fete din Italia pentru a incuraja tinerele talente din aceasta tara sa imbratiseze in continuare aceasta nobila profesie”.

Silvio Berlusconi este unul din personajele cheie ale vietii politice din italia in ultimii zece ani iar presa internationala se asteapta la o reintoarcere a acestuia pe scena politica si, de ce nu, a scandalurilor sexuale. Intervievata de ziarul Corriere della Sera celebra romanca implicata in scandalul sexual al fostului premier declara: “Sunt socata sa vad cum noi trebuie sa fim in continuare discriminate de toata Europa dar imi este cu atat mai greu cu cat vad ca aceste lucruri se intampla tocmai la acest nivel.

Nu inteleg de ce acum ne priveste in felul acesta, deoarece stiu ca a fost foarte multumit de noi. Sper sa revina asupra deciziei si astept un telefon de la el.”

Leave a Reply