Cea mai detestata femeie din Statele Unite a murit dupa ce inima de porc care i-a fost transplantata a respins intregul corp.

most_hated_family_person_america_died_pig_hart_transplantSeful echipei medicale care a condus operatie de transplant a declarat ca decesul a survenit in urma unor complicatii post-operatorii inexplicabile.

Shirley Lynn Phelps-Roper care detine titul de cea mai detestata femeie din Statele Unite datorita activitatilor ei in cadrul “Bisericii Baptiste Westboro” a decedat in urma unor complicatii post-operatorii, dupa transplantul de inima efectuat de o echipa de studenti din cadrul Universitatii de Medicina din Topeka, statul Kansas.

Se pare ca inima de porc, singura care era compatibila cu pacienta, a rejectat intregul corp si nu a mai dorit sa bata cu toate eforturile pe care medicii i le-au acordat. “Pacienta a primit o serie intreaga de tratamente cu imunosupresoare dar se pare ca a fost in zadar.

Inima transplantata nu a dorit sa bata!” a declarat Alan William la putin timp dupa deces. Trebuie sa amintim aici ca donatorul inimii a dorit sa ramana anonim.

Leave a Reply