Cel mai celebru paparazzo american declara: Nu mai pot trai!

ronald_galella_paparazzo_famous_paparazzi_scandal_oldAcesta se afla de cativa ani sub presiunea presei de scadal si spune ca nu mai poate duce o viata normala desi se afla la o varsta inaintata.

Ronald Edward Galella care se bucura de titlu de cel mai cunoscut paparazzo in viata, declara intr-un interviu in revista LIFE ca in ultimii ani viata lui a devenit un cosmar si este de nesuportat.

“Ma simt haituit si urmarit iar acest sentiment este unul infricosator. Nu cred ca voi mai putea sa rezist mult in aceste conditii. Viata mea s-a transformat dintr-un vis intr-un cosmar si asta tocmai datorita presei tabloide care a ajuns sa ne conduca viata.”

Artistul, care a devenit faimos datorita fotografiilor cu celebritati pe care le-a surprins in ultimii 60 de ani considera ca modul in care tinerii fotografi isi fac meserie este unul care nu mai poate continua.

“Una este sa faci o fotografie la fiecare doua minute, asa cum faceam in tinerete, alta este sa fii urmarit de mii de blitzuri in fiecare secunda. Tocmai de aceea sunt nevoit sa imi protejez ochii pentru a nu avea de suferit de pe urma arsurilor produse de flash-uri. Sunt un om in varsta iar in conditiile astea nici un machiaj nu mai poate ascunde problemele batranetii cu atat mai mult cu cat toate camerele folosesc tehnologia HD ceea ce inseamna un dezastru pentru imaginea mea.

Ma gandesc serios la sinucidere iar psihologul meu chiar m-a incurajat sa o fac deoarece nu crede ca exista alta solutie. Ma simt umilit!”

Leave a Reply