Celebrul ciclist american incearca sa “pacaleasca” moartea!

lance_armstrong_cheat_champion_doping_death_daredevilEl crede ca va putea sa faca lucrul acesta ca o incununare a “succesurilor” pe care le-a avut in intreaga lui cariera.

Daca va intrebati ce au in comun Marele Canion, un cablu de otel de sapte centimetri grosime si lung de 2400 m si o bicicleta de curse atunci va trebui sa va spunem ca Lance Armstrong va incerca sa realizeze imposibilul: va incerca sa “pacaleasca” moartea.

Ciclistul care ani de-a randul a reusit sa pacaleasca comitete sportive, comisii de medici si nu in ultimul rand pe fani va efectua in cursul lunii Iunie in statul american Arizona o incercare de traversare cu o bicicleta de curse celebrul canion la o inltime de 800 de metrii.

Incercarea este cu atat mai speciala cu cat celebrul ciclist va beneficia de ajutorul unui elicopter, o plasa de siguranta de dimensiuni record cateva cabluri suplimentare de siguranta si nu in ultimul rand de nu mai putin de 5 dubluri care ii vor permite cu siguranta sa reuseasca in tentativa lui.

Desi publicul este asteptat sa-l vada pe indraznet in actiune se pare ca nici un doritor nu si-a manifestat intentia de a fi prezent la evenimentul mult asteptat.

Leave a Reply