China copiaza Mossad-ul!

china_copiaza_serviciu_secret_mossadDupa ce a reusit sa copieze aproape tot ceea ce era de copiat guvernul chinez doreste sa copieze acum un serviciu secret.

Guvernul de la Beijing a anuntat oficial ca a implementat un proiect de “fabricare” a unor copii fidele ale celor mai puternice servicii secrete din lume CIA, Mossad, SVR si MI5. Acestia isi doresc sa opreasca dominatia acestor servicii concurente dar pana la momentul de fata nu au reusit cu mijloace conventionale. “Suntem siguri ca cercetatorii nostri precum si echipele tehnice care lucreaza la acest proiect vor reusi sa isi atinga scopul propus in foarte scurt timp. In plus putem copia in China aproape orice si de aceea nici un proiect nu este imposibil pentru noi.” a declarat presedintele Partidului Comunist Chinez.

Intrebat de un ziarist de la cotidianul francez “Le Figaro” de ce pe aceasta lista nu se afla serviciul secret france,z acesta nu a dorit sa faca nici un comentariu….  O sursa anonima ne-a dezvaluit ca proiectul nu este unul nou si ca la momentul de fata chinezii au reusit sa multiplice circa 2500 de agenti Mossad precum si materialele tehnice de care acestia dispun in varianta israeliana.

Concomitent, statul israelian a lansat o ancheta interna cu privire la acest caz pe care il considera un gest provocator si foarte periculos la adresa stabilitatii mondiale.

Leave a Reply