Director General Coca Cola: “Acolo unde este apa trebuie sa fie si Coca Cola.”

coca_cola_mars_red_planet_projectCompania a semnat un contract care sparge barierele marketingului conventional.

Atlanta, GA. Coca Cola a semnat un parteneriat cu NASA pentru a trimite circa 12.000 de sticle de bautura racoritoare pe suprafata planetei Marte.

Decizia companiei a fost luata ca urmare a anuntului NASA facut saptamana trecuta, prin care agentia declara ca robotul “Curiosity” a gasit apa pe planeta rosie.

Unul din reprezentantii Coca Cola a declarat: “Anuntul NASA ne-a bucurat dar ne-a si intristat cand am inteles ca exista locuri in sistemul solar unde exista apa si consumatorii nu pot beneficia la randul lor de o bautura Coca Cola. Toata lumea isi doreste o Coca Cola si toti directorii nostri de vanzari au insistat sa fim primii si pe Marte pentru a fi siguri ca nici o oportunitate nu este pierduta. O idee tampita din punctul meu de vedere, dar nu strica sa aruncam o caruta de bani asa cum facem de obicei cu bugetele noastre de marketing.”

Intrebat ce fel de ambalaj vor trimite, acesta a declarat: “Cred ca vom trimite pet-ul pentru a da un avantaj de pret consumatorilor care se afla acolo. Nu vrem sa facem greseala sa trimitem sticla sau can-ul si sa ne intalnim cu vanzatori de Pepsi la pet.”

Leave a Reply