Compania 3M si postit-ul tableta.

3m_post_it _tablet_iphone_galaxyIn maxim o luna piata tabletelor va fi zguduita de o noua si neasteptata lansare.

Una din cele mai mari companii din Statele Unite cu sediul central la Minneapolis si-a anuntat consumatorii printr-o lansare surpriza ca va introduce pe piata, incepand cu luna aceasta, un nou concept futurist: post-it-ul tableta.

Produsul pe care multi analisti il vad ca unul revolutionar si care va schimba drastic modul in care privim piata mesageriei electronice va avea aceeasi infatisare cu un post-it norma,l doar ca va avea incorporat un ecran ultra subtire si foarte flexibil, rezistent la uzura mecanica si chimica precum si un sistem nano 4G si un sistem WiFi 802.11 de dimensiuni uimitoare.

Tot acest sistem va face ca experienta utilizarii post-it-urilor viitorului, asa cum le denumesc producatorii, sa fie una de neuitat. Jim Thin, Chief Designer la 3M in cadrul diviziei Must Fail Products declara in cadrul conferintei de presa: “Suntem foarte constienti ca ne lansam intr-o lupta cu giganti asa cum sunt Apple si Samsung dar credem in produsul nostru si in modul in care putem schimba lumea. Ganditi-va cat de versatil este acest produs si modurile in care poate fi folosit pentru ca noi nu avem nici o idee. ”

Conform anuntului companiei 3M produsul va fi disponibil in varianta de 120 si 250 postituri si in 12 culori iar pretul lui se apropie de 10 Euro/Post-it. Odata cu aceasta lansare actiunile companiei americane au pierdut 21 % din valoare in numai cateva ore iar tranzactionarea lor a fost suspendata pe perioada nedeterminata.

Leave a Reply