Cozile la hypermarket! Strategie sau nu?

commerce_hype_market_shopping_cues_cue_retail_chainsGuvernul Roamnaiei a lansat o ancheta cu privire la fenomenul ingrijorator al cozilor din lanturile de hypermarketuri.

Guvernul roman impreuna cu Oficiul Pentru Protectia Consumatorilor a anutat public ca a demarat in urma cu cateva saptamani o ancheta cu privire la cozile din Hypermarket-urile din tara. Se pare ca totul a pornit de la o informare anonima care dezvaluie faptul ca marii retail-eri aplica aceasta strategie pentru cresterea vanzarilor, datorita stationarii consumatorilor pentru o perioada mai mare de timp in fiecare locatie.

“Nimic din cele declarate de oficialii belgieni nu este adevarat. Este pur si simplu o  lipsa de profesionalism din partea noastra si de bataie de joc la adresa conumatorilor pentru un profit cat mai mare si pentru un numar de angajati cat mai mic. Atata timp cat oamenii inca isi fac cumparaturile din magazinele noastre inseamna ca nu ii deranjeaza acest aspect!” a declarat  Irina Mititelu, Directorul de Comunicare al grupului Carrefour Romania.

Oficialii romani vor reveni la sfarsitul lunii cu un raport oficial si probabil cu amenzi usturatoare.

Leave a Reply