Cristi Borcea este linistit pentru ca stie sigur ca-l va gasi pe Isus in inchisoare.

borcea_isus_inchisoareEl declara ca il simte de mult timp pe Mantuitor suflandu-i in ceafa.

Pipera, Bucuresti. In urma cu cateva zile, Cristi Borcea a dezvaluit jurnalistilor nostri ca este impacat cu gandul ca trebuie sa mearga la puscarie dar stie ca acest lucru este imperios necesar pentru ca sacrificiul unui om sa poata salva o natiune intreaga.

El se simte dezamagit de faptul ca in inchisorile romanesti nu se mai practica tortura, asa cum era datina acum circa 50 de ani, dar spera ca si fara tortura sa reuseasca sa-l descopere pe Mantuitor. “Am multe pacate, ca tot omul! Bine, fie, nu ca tot omul dar ……. Voi merge acolo si voi sta exact cat va fi necesar sa descopar adevarata credinta si iubirea pentru semenul meu Gigi. Stiu ca nu mai trebuie sa urasc, desi este reconfortant cateodata.”

Intrebat cum se va acomoda cu viata de la inchisoare acesta a replicat: “Nu va fi deloc greu. Cea mai grea inchisoare este cea a pacatului din care eu voi iesi mantuit si izbavit.”

Dupa incheierea interviului trebuie mentionat faptul ca domnul Borcea a izbucnit in plans dar ne-a marturisit ca sunt lacrimi de emotie si de bucurie pentru mantuirea ce va sa vina.

Leave a Reply