Dana Năstase i-a interzis lui Adrian să mai mângâie pisica familiei din motive necunoscute nouă

adrian-nastase-puscarie-pisica-interzisSe pare că pisica a rămas traumatizată de la prima întalnire cu fostul politician, după eliberarea acestuia din penitenciar.

Bucureşti, România. Soţia fostului prim-ministru Adrian Năstase a declarat la Antena 3 că i-a interzis soţului orice contact cu pisica familiei, după ce aceasta a trecut printr-o întâmplare nefericită în prima noapte de libertate a politicianului.

Momentan pisica se află internata la una din clinicile veterinare de lux ale Bucureştiului. Veterinarii au declarat că pisica este în stare de şoc şi că nu răspunde la nici un fel de tratament.

Dacă starea pisicii nu se schimbă în urmatoarele două zile aceştia vor propune familiei Năstase ca aceasta să fie eutanasiată. Se ştie că pisicile suferă foarte mult din dragoste şi se pare că ce s-a întâmplat în dormitorul conjugal întrece orice imaginaţie.

Adrian Năstase, fiul cel mare al politicianului a declarat că tatăl lui este un alt om de când a fost încarcerat şi că petrece foarte mult timp singur, dar nu în bibliotecă ca de obicei, ci în camere obscure împreuna cu animalele familiei.

Leave a Reply