Demi Moore si-a revenit complet si se intalneste cu un baiat de 18 ani.

Actrita americana declara ca nu a fost niciodata mai fericita ca acum si ca a putut trece mai usor peste ultima despartire.

demi_moore_youg_boy_datingHolywood, CA. Celebra revista Vogue va prezenta pe coperta lunii Mai un pictorial cu Demi Moore, in care aceasta va aparea impreuna cu noul ei iubit, Sean Stanley.

Nimic deosebit pana acum daca nu tinem cont de varsta baiatului care anul acesta implineste 19 ani. Actrita a marturisit prietenilor ca este cel mai fericit moment din viata ei si ca niciodata nu s-a simtit mai tanara ca acum.

Ea a declarat cu putin timp in urma jurnalistilor nostri: “Este minunat, sa ai langa tine un om care sa te inteleaga si respecte mai ales daca ii cumperi cateva pungi cu bomboane si un joc pentru playstation. Sunt implinita acum si nici macar cariera nu ma mai intereseaza asa mult pentru ca vreau sa petrec cat mai mult timp cu iubitul meu, jucand monopoly sau ajutandu-l la teme.”

Actrita, cunoscuta pentru escapadele amoroase cu barbati mult mai tineri decat ea ,ne-a spus in incheiere ca de data asta simte ca aceasta este persoana cu care isi va petrece restul vietii pentru ca nu poate risca o condamnare daca gaseste pe cineva mai tanar.

Legile americane pedepsesc aspru cazurile de pedofilie.

Leave a Reply