Extratereştrii vor fi obligaţi să semneze documentul ACTA

extraterestrii_semneaza_acta_cerereÎn cazul în care există planete care nu vor ratifica acest document, acestea vor fi actionate în instanţă.

Londra, Marea Britanie. Astăzi a fost făcut un pas important în stoparea fenomenului pirateriei digitale la nivelul întregului univers. La Londra a fost ratificat un document adiţional la primul document ACTA, care va obliga orice planetă locuită din afara sistemului solar să semneze tratatul, altfel riscând amenzi usturătoare sau chiar procese foarte costisitoare cu companiile care au impus pe planeta Pământ acest document.

Unul din reprezentanţii ACTA, John Flanagan, a declarat recent: “Este foarte important să includem şi alte planete în acest document, pentru a fi siguri că putem stopa fenomenul pirateriei şi în restul de 99,9999999999% din univers, care nu fusese cuprins în primul document. Estimările noastre spun că anual se pierd sume uriaşe din cauza pirateriei la nivelul cosmosului şi acest fenomen trebuie stopat.”

Cand a fost întrebat daca şi pământenii la rândul lor vor fi nevoiţi să semneze un document similar, ratificat în alte zone ale universului, acesta a spus: “Momentan nu putem recepţiona nici un fel de transmisie din alte galaxi, datorită tehnicii inferioare de care dispunem. Imediat cum vom putea urmări primul film extraterestru, iar celelalte planete locuite ne vor cere sa semnăm un document, o vom face.”

Leave a Reply