Francezii o fac lata din nou. De data asta cu parcarile.

parking_president_french_france_valetAcestia urmeaza sa implementeze un proiect premiera in fiecare parcare publica de pe teritoriul Frantei.

Francezii s-au saturat sa mai fie umiliti! Incepand cu 2014 toate parcarile publice din Franta vor beneficia de valeti platiti de catre primarii. Proiectul este unul social si a fost lansat in dezbatere publica de Francois Holande la cateva zile dupa ce a fost ales presedintele republicii.

Acesta a declarat: “Este inadmisibil ca zi de zi fiecare cetatean francez care poseda un autovehicul sa treaca prin aceste momente umilitoare. Va rog sa va aduceti aminte ca un cetatean poate sa parcheze masina si de cateva ori intr-o zi ceea ce este aproape tragic.”

Banii pentru acest proiect au fost alocati de la bugetul de stat, iar proiectul de lege a fost dezbatut de parlamentul francez  timp de cateva minute dupa care a fost si votat, intrunind o larga majoritate.

Odata cu acest vot increderea francezilor in Francois Holande a crescut la 75% si increderea in bunul simt a scazut la un minim record de 6%.

Leave a Reply