În România s-a lansat prima bere la PET cu gust de bere la sticlă

timisoreana_pet_sticla_nouAcest nou produs se doreste a revoluţiona consumul de bere în rândul cetaţenilor.

Bucureşti, România. Una din cele mai importante companii din domeniul berii a anunţat astăzi lansarea unui nou produs, care se adresează persoanelor cu venituri modeste, care totuşi işi doresc o bere cu un gust deosebit, care ştiu că nu prea au cum să-l aibe, care rămân să bea bere la pet.

Este primul produs de acest gen de pe piaţa românească şi el este deja disponibil în toate lanţurile de hypermarket-uri din ţara.

Eugen Sfinţi, Directorul de Marketing al acestei companii a declarat: „Produsul este asteptat de foarte mulţi ani şi numai acum am reuşit, printr-o investiţie într-o nouă linie de producţie, să îl facem disponibil consumatorilor români. Aşa cum aţi putut observa şi în imaginile care au fost puse la dispoziţia presei, sticla seamănă foarte mult cu cea pe care toţi consumatorii o ştiu, numai că a fost adaugată o componentă secretă, care schimbă radical gustul berii noastre.

Preţul berii la pet cu gust de bere la sticlă este cu 5% mai mare decât berea la Pet cu gust de bere la PET, ceea ce îl face un produs foarte atractiv pentru consumatorii de bere la Pet. Am estimat că în perioada verii vom putea să vindem aproximativ 200.000 HL din acest produs.”

Compania a decis ca anul viitor să lanseze şi berea la sticla cu gust de bere la halbă.

 

Leave a Reply