In Rusia mafia sarbatoreste 22 de ani de independenta.

mafia_celebrates_russia_independenceFestivitatile vor fi tinute in Piata Rosie iar la banchet au fost invitati nu mai putin de 120 sefi de stat.

Moscova, Rusia. Mafia rusa, prin purtatorul ei de cuvant, Vladimir Kajinsky, a anuntat ca anul acesta manifestarile prilejuite de cei 22 de ani de independenta vor avea loc in data de 13 Iulie in Piata Rosie.

La defilarea care va incepe la ora 10:00, ora Mosovei, vor fi prezente: 420 de limuzine de lux Mercedes, Jaguar si Bentley, doua detasamente a cate 500 de soldati ai mafiei, o divizie de spargatori de banci cu tot materialul din dotare, doua divizii rapiri si recuperari de debite si nu in ultimul rand trupa de elita a mafiei formata din 90 de asasini platiti.

La parada au fost invitate sa participe si cateva sectii de politie din cele mai importante orase din Rusia. Banchetul oferit dupa defilare este unul de exceptie, unde vor fi prezenti aproximativ 120 de sefi de stat si prim ministri.

Totul se va termina cu un foc de artificii care va avea ca piesa de rezistenta lansarea unei rachete balistice si detonarea ei la 10 km altitudine. Focul de artificii va putea fi urmarit de circa 67% din populatia globului.

Leave a Reply