iSmoke la Vatican.

smoke_vatican_pope_hologram_vote_cardinals_betsReprezentantii celui mai mic stat din lume au anuntat zilele acestea o serie de schimbari majore.

Odata cu inceperea noului pontificat Vaticanul vine cu o surpriza care a uimit intreaga planeta. Incepand de anul acesta fumul cu ajutorul caruia credinciosii erau anuntati daca un Papa a fost ales va fi inlocuit cu o holograma.

In acest scop Vaticanul a incheiat un contract cu o firma germana din domeniu care va asigura asistenta tehnica pentru a nu aparea nici o problema mai ales in momentele delicate pe care le reprezinta alegearea unui suveran pontif.

Dar asta nu este singura surpriza pe care Vaticanul a pregatit-o, deoarece celebrele biletele care erau arse dupa fiecare sesiune de vot nu vor mai fi folosite de acum inainte. Ele vor fi inlocuite de un vot electronic care va permite desfasurarea mult mai rapida a sesiunilor de vot.

“Desi pana acum fiecare zi permitea cel mult patru voturi, odata cu introducerea noului sistem electronic vom putea efectua pana la 25 de voturi, ceea ce inseamna ca alegerea noilor papi se va efectua in maxim o zi. Este o masura binevenita atat din punct de vedere economic, deoarece vor scadea drastic costurile de cazare pentru cateva sute de cardinali iar oamenii vor afla in timp real care sunt favoritii in cursa pentru sfantul scaun.

In plus, Vaticanul doreste sa incheie acorduri cu cele mai mari case de pariuri online pentru a putea da posibilitatea credinciosilor sa-si rotunjeasca veniturile pariind sume pe cardinalii favoriti.” a declara unul din reprezentantii Vaticanului. Ne asteptam ca aceste schimbari sa nu fie ultimele din aceasta serie.

Leave a Reply