“Jur pe picioarele mele ca nu am omorat-o”!

pistorius_crime_judge_bailAcesta declaratie a venit ca un traznet in sala de judecata unde se judeca eliberarea pe cautiune a celebrului alergator Oscar Pistorius.

Martorii din sala de judecata ne-au putut declara ca judecatorul desemnat pentru acest caz, Desmond Nair, a fost profund impresionat de aceasta declaratie pe care nu a putut decat sa o salute si, in nu mai putin de cinci minute de deliberari, a acordat celebrului alergator Sud African eliberarea pe cautiune dar nu inante de a-l ruga sa predea aprodului cele doua proteze pentru a minimiza riscul parasirii tarii pana la inceperea procesului in care Pistorius este acuzat ca si-ar fi ucis prietena.

Avocatii apararii au salutat decizia luata de judecator si au dorit sa reaminteasca publicului ca acuzatiile care se aduc clientului lor sunt nefondate declarand ca Osar este o persoana cu un handicap fizic sever care nu ar fi putut sa isi surprinda prietena si mai mult, sa o omoare cu cateva focuri de arma.

Acestia au lansat si ipoteza unei inscenari din partea ciclistului american Lance Armstrong pentru a distrage atentia publicului de la propriul caz.

Leave a Reply