Lance Armstrong infiinteaza Academia Dopajului.

armstrong_doping_academy_new_projectCelebrul ciclist american doreste sa se dedice tinerelor sperante care doresc sa-si faca un nume in sportul international indiferent de repercusiuni.

Ex-castigatorul a sapte titluri clicliste ale Frantei a anuntat recent pe pagina lui de Facebook ca doreste sa isi dedice timpul copiilor si tinerilor care doresc sa faca dopaj de performanta iar acest lucru se va putea face la nou infiintata “Academie a dopajului”, pe care pseudo-ciclistul a inaugurat-o saptamana trecuta. “Sunt constient ca multi tineri doresc sa se dedice carierei dopajului si de aceea cred ca trebuie sa fiu langa ei dupa succesul pe care l-am avut in intreaga mea cariera.

Cred ca trebuie sa dau mai departe din cunostintele acumulate in toti anii mei ca doper profesionist si ii sfatuiesc pe doritori sa nu ezite in a lua parte in acest proiect promitator. Sunt sigur ca putem ajunge la rezultate remarcabile acum, cand dispunem de noi tehnologii si substante care inca nu au fost interzise de comitetele sportive.

Specialistii nostri lucreaza non-stop impreuna cu echipele medicale pentru a gasi noi planuri de dopaj adaptate fiecarui sportiv in parte in functie de sex, varsta si proba sportiva. Beneficiem asa cum am mentionat de tehnologii noi cum ar fi: plasturi invizibili si nedetectabili, transfuzii de sange pe cale orala si la nevoie putem efectua si trasplanturi de vezici urinare pentru a putea trece de testele antidoping.

Nu trebuie sa uitam de ajutorul pe care ni l-au acordat celebrii sportivi, care, la fel ca si mine, au considerat pe buna dreptate ca important este sa castigi nu numai sa participi. Trebuie sa-i mentionez aici pe: Ben Johnson, Guillermo Mota, Barry Bonds, James Toney and Shoaib Akhtar.

Credem impreuna in victorie si credem ca stim sa depunem toate eforturile pentru a o obtine. Fiecare copil si tanar are dreptul la cele 15 minute de faima si suntem aici sa-i ajutam sa-si indeplineasca visul.” a declarat Armstrong supranumit “Transfuzia”.

 

Leave a Reply