LEGO face un pas inainte!

outer_space_iss_earth_shuttle_desktop_3032x2064_hd-wallpaper-527228 copyDecizia face din celebra companie un important jucator pe piata aero-spatiala.

Compania Lego a anuntat astazi ca va incerca sa trimita un om in spatiu in cursul anului viitor. “Suntem pregatiti tehnic si avem echipa necesara efectuarii acestui zbor. Cunostintele tehnice acumulate o data cu dezvoltarea rachetelor si navelor spatiale din portofoliul nostru ne permit sa fim increzatori in reusita acestei misiuni.

Echipa desemnata va colabora foarte strans in perioada imediat urmatoare cu toate partile implicate in acest proiect: Republica, Imperiul, Separatistii si Rebelii”

Intrebat de performantele navetei care va efectua misiunea Rob Lowe a declarat “Motoarele dezvoltate pentru acest proiect sunt motoare noi la care folosim nu mai putin de 12-14 piese ceea ce inseamna o putere net superioara motoarelor clasice care aveau 6-8 piese.”

Dupa efectuarea acestui prim test Lego va decide daca considera oportun sa trimita o misiune pentru colonizarea planetei Marte in urmatorii 25 de ani.

14 Comments

Leave a Reply