Marian Vanghelie va juca in varianta romaneasca a filmului “A beautiful mind”"

Russell Crowe in A Beautiful MindFilmul va fi produs de studiourile AnimaFilm iar bugetul va fi acoperit de primaria sectorului 5.

Marian Vanghelie devine unul din cei mai importanti oameni de cultura din Romania, dupa ce a acceptat sa joace intr-o varianta adaptata a peliculei americane “A Beautiful Mind” sau cum ii place lui sa spuna “Ce cap frumos.”.

Filmul va fi turnat in aceasta vara si va fi regizat de nu mai putin celebrul Sergiu Nicolaescu. Marian Vanghelie se declara foarte mandru de acest proiect si spune ca banii primariei sunt folositi cu un scop nobil si nu irositi pe o pelicula de duzina, asa cum cred toti specialistii in domeniu.

In plus, el crede ca va avea o colaborare buna cu “Maiestrul Sergiu”, pe care il stie din politica si pe care nu l-a mai vazut de la o incinerare unde au participat impreuna.

Desi scenaristii filmului si l-ar fi dorit un lungmetraj, filmul va avea maxim patru minute, datorita imposibilitatii actorului principal de a retine replicile.

Redactorul sef al Warning.ro ne-a cerut sa prezentam si un interviu cu Marian Vanghelie dar am reusit sa-l convingem foarte repede ca acesta ar fi inutil.

Leave a Reply