Oana Roman intr-un pictorial sexi impreuna cu noul ei prieten.

oana_roman_pictorial_mcdonald_prieten copyDesi Oana si-a dorit foarte mult ca Roland sa ramana anonim, reporterii nostri i-au surprins intr-o ipostaza mai mult decat tandra.

Oana Roman nu se dezminte si mai face inca o cucerire faimoasa. Am aflat de la ea ca noul iubit este o persoana retrasa careia nu-i place publicitatea si de aceea a si dorit sa-l fereasca de privirile presei de scandal.

Cei doi s-au intalnit la un loc de joaca pentru copii din Berceni, in urma cu doaua saptamani si Oana ne-a declarat ca a fost dragoste la prima portie de cartofi prajiti. Iar faptul ca si lui ii plac “copiii”, asa cum isi alinta Oana porcusorii de lapte pe care ii serveste la fiecare masa, a convins-o ca este persoana cu care isi va petrece toate zilele si noptile la bucatarie.

Aceasta a declarat emotionata: “Il iubesc nespus si avem aceleasi pasiuni. De exemplu, cand iesim la restaurant nu trebuie sa-i mai spun ce mi-as dori sa comand pentru ca stie de la inceput ca voi lua tot ce este in meniu. Si este primul meu prieten care ma accepta asa cum sunt’”.

 

 

51 Comments

Leave a Reply