“Pielea de gaina” poate fi indepartata chirurgical.

goos_bumbs_removed_surgicalyTehnica a fost pusa la punct de un grup de dermatologi din Austria care confirma ca tratamentul este definitiv.

O clinica de dermatologie din orasul Linz, Austria, a dezvoltat un tratament care rezolva definitiv problema “pielei de gaina”. Acestia declara ca problema este doar una estetica pe care foarte multi din clientii clinicii doresc sa o rezolve. Unul din acesti clienti a acceptat sa ne vorbeasca sub acoperirea anonimatului: “De cand ma cunosc am avut aceasta problema care m-a marcat negativ mai ales pe perioada copilariei. Indiferent daca era vorba de apa rece din mare sau piscina, de excursiile de ski sau de iesirile in aer liber intotdeauna ajungeam sa arat ca un pui oparit. Ma bucur ca aceasta echipa a reusit sa rezolve o problema marunta pentru altii dar foarte importanta pentru mine.”

Doctorul Alfred Pernetky, directorul clinicii unde a fost descoperit tratamentul ne-a declarat ca acesta nu afecteaza pilozitatea pacientilor si ca tratamentul da rezultate indiferent de temperaturile la care pacientii vor fi expusi in viitor.

Leave a Reply