Primul robot capabil de ura a fost dezvolat in Japonia

angry robotCreatorii lui spun ca acum robotul este capabil sa se descurce in lumea reala, fara a mai fi nevoie de interventia programatorilor.

Osaka, Japonia. O companie producatoare de roboti a declarat ca ultimul prototip creat de acestia, este capabil de ura si ca acum se poate adapta mult mai bine la mediul inconjurator.
Robotul denumit SCREW YOU-001 este unul autonom si acesta va fi comercializat de aceeasi companie incepand cu 2017 la un pret de 120.000 USD.

Unul din creatorii acestui robot, Hisashi Morigu a declarat la conferinta de presa : ‘’Desi sentimentul urii este unul foarte la indemana pentru orice fiinta rationala, a fost extrem de dificil pentru programatorii nostri sa il transpuna intr-un soft adaptat robotului nostru.
Acesta este capabil sa isi creeze propriile sentimente de ura si sa le exprime liber de fata cu orice interlocutor. Momentat, desi toata lumea doreste sa cunoasca acest prototip, nu vi-l putem prezenta, deoarece mai trebuie sa adaugam cateva filtre peste sofware-ul de limbaj pe care SCREW YOU-001 il foloseste, deoarece la momentul de fata acesta este capabil sa foloseasca injuraturi pe care nici o persoana nu le poate suporta.’’

Leave a Reply