Regimul al-Assad are un nou aliat: Laurence “Prophet” Barnes din seria “Crysis 3″.

crysis3_game_aleppo_assadPresedintele Bashar al-Assad a semnat un contract pentru sase luni cu Compania Crytec si spera ca acest contract sa puna capat razboiului civil din Siria.

Damasc, Siria. Regimul de la Damasc are acum toate sansele sa invinga fortele rebele si se pare ca deja unele din zonele ocupate  au fost recucerite de fortele armate.

Pionul cheie in aceasta manifestare de forte este nimeni altul decat Laurence “Prophet” Barnes din seria Crysis 3 care s-a deplasat in Siria pentru o perioada de sase luni. Acesta deja a fost trimis in teatrul de operatiuni, unde a si reusit eliberarea unor orase aflate sub controlul rebelilor.

Urmatoarea tinta a celebrului personaj este Aleppo, cel mai incercat oras din Siria. Singura problema intampinata de “Prophet” este caldura inabusitoare deoarece costumul special pe care il poarta nu a fost inca echipat cu un sistem de aer conditionat, dar tehnicienii Crytec se ocupa in momentul de fata si de aceasta problema minora.

Intrebat care sunt armele lui preferate, Barnes a declarat: ” Cel mai mult imi place optiunea “stealth” a costumului care imi permite sa devin invizibil si imi place enorm sa-i sperii pe rebeli si sa ajung langa ei fara sa ma vada. Este foarte misto sa vezi cum ma cauta cand eu sunt la 50 de cm de ei. In rest chestii obisnuite: grenade, cutite, acum am si un arc in dotare dar evit sa-l folosesc pentru ca mi-a facut niste basici destul de urate le mana dreapta.”

Leave a Reply