Scandal la emisiunea “Vrei sa fii milionar?” din Mexic!

who_wants_to_be_a_millionare_scandal_mexicoUn concurent acuza organizatorii concursului ca nu i-au permis sa apeleze un prieten in momentul in care acesta se mai afla la un singur raspuns de marele premiu.

Casimiro Blas, ultimul concurent al celebrei emisiuni de televiziune  “Vrei sa fii milionar?” din Mexic a declarat ca va da in judecata organizatorii show-ului dupa ce acestia i-au interzis sa efectueze un apel international pentru a suna o cunostiinta in momentul in care acesta se afla doar la un singur raspuns corect de marele premiu.

Organizatorii nu au negat declaratiile lui Blas dar au mentionat faptul ca varianta Mexicana a concursului beneficiaza de cateva modificari de regulament fata de varianta americana, modificari cu care concurentii sunt la curent. Se pare ca numarul de raspunsuri corecte pe care un concurent trebuie sa-l dea pentru a ajunge la marele premiu este de 434 si exista si cateva modificari ale variantelor ajutatoare pe care acesta le are in timpul concursului.

Varianta “50-50″ adauga inca trei raspunsuri posibile fata de cele patru initiale, iar optinunea “Intreaba publicul” permite concurentului sa afle opinia celui mai batran spectator, media de varsta a acestora fiind de 85 ani. In cazul in care concurentul doreste sa foloseasca optiunea “suna un prieten” se pare ca sunt permise doar apelurile in localitate si durata maxima a unui apel este de zece secunde.

Organizatorii se apara spunand ca desi pana acum nimeni nu a castigat marele premiu pus in joc, regulile sunt transparente si ofera fiecarui doritor posibilitatea sa viseze la potul cel mare.

Leave a Reply