Scandal la Spitalul 9 – Vadim Tudor refuza externarea

vadim_tudor_romania_mare_senator_napoleon_ medicatie_spitalul_psihiatrieDupa scandalul pe care l-a facut ultima oara, cand autoritatile au reusit sa-l scoata din vila ocupata abuziv, Vadim nu se dezminte si blocheaza activitatea unei unitati spitalicesti.

Bucuresti, Romania. Vadim Tudor este unul din personajele pitoresti ale vietii publice romanesti, atata timp cat isi ia medicatia prescrisa. In momentul in care acesta nu mai este pe tratament, iadul se dezlantuie, asta intamplandu-se si ieri la spitalul de psihiatrie din Bucuresti.

In momentul in care doctorii l-au anuntat ca trebuie sa-l externeze, dupa un sejur de cateva zile, acesta a avut o cadere nervoasa si a facut un scandal monstru datorita faptului ca nu a dorit sa paraseasca acest spital.

Se pare ca Vadim si-a facut foarte multi prieteni in randul bolnavilor psihici si declara ca se simte “ca la el acasa”. Cel mai bun prieten pe care si l-a facut este un bolnav mintal in varsta de 45 de ani care se crede de circa 20 de ani Napoleon. Vadim spune ca a avut foarte multe de invatat de la acest mare conducator si nu doreste sa paraseasca spitalul fara sa-l poata lua si pe acesta. Exista se pare si un plan de a-l introduce pe dement in randurile partidului Romania Mare pentru un eventual post de senator sau deputat.

Singura declaratie pe care Vadim a reusit sa o faca a fost: “Da-te mai incolo, proasta dracului, nu vezi ca stai in fata celui mai mare bolnav psihic din Romania. Jigodia dracului de proasta!”

Comentariile sunt de prisos dar nu putem sa negam faptul ca omul este super super-haios.

 

Leave a Reply