Socant! Batrana injunghiata pentru ca a cedat prea repede in fata violatorului.

batrana_injunghiata_violatorGeriatrica a declarat ca nu a stiut cum sa se comporte in acest caz pentru ca nu mai fusese violata din tinerete.

Caracal, Romania. Pricopie Iustina, o octogenara in varsta de 68 de ani a fost surprinsa acum doua zile in fata intrarii de la bloc si violata, nu inainte de a fi injunghiata de catre atacator. Acesta a declarat anchetatorilor ca este pentru prima data cand se intalneste cu astfel de caz si ca si-a pierdut cumpatul cand femeia a acceptat violul mai repede decat se astepta. Acuzatul spune ca de obicei o mare parte din placerea unui viol este data de joaca cu victima si faptul ca batrana a cedat asa repede l-a enervat peste masura.

La randul ei, batrana este in afara pericolului (si nu in afara oricarui pericol asa cum spun toti imbecilii pe la televizor) si spune ca va depune plangere penala impotriva barbatului doar pentru injunghiere si nu si pentru viol, pe care il considera o binecuvantare la varsta ei. “Nu am de ce sa fiu suparata pe el, a vrut omu’ sa se bucure de mine da nu trebuia sa dea cu cutitu’. Putea sa vorbeasca si el ca omu’ si sa se abtina de la violenta cand a vazut ca imi dau hainele jos si il invit la mine in garsoniera. Bina ca am scapat cu viata pentru a mai apuca un alt viol.”

Leave a Reply