Tim Cook de la Apple a reusit o minune!

Tim_Cook_apple_ceo_meet_steve_jobs_after_lifePretul actiunile companiei conduse de acesta au explodat saptamana trecuta dupa un anunt neasteptat.

Actiunile Apple au avut pentru inca o data parte de o evolutie surprinzatoare dupa ce actualul CEO a declarat ca l-a putut contacta pe fostul director al companiei prin intermediul celebrului medium american John Edward. Odata cu acest anunt actiunile companiei au avut o crestere de 17,5 % in decurs de doua zile.

Tim Cook nu a uitat sa-i aminteasca prin intermediul presei lui John faptul ca a semnat un acord de confidentialitate in ceea ce priveste datele tehnice ale produselor pe care Steve Jobs se pare ca inca le creeaza.

Steve Jobs a dorit sa transmita publicului si fanilor ca se simte bine si ca a reusit sa treaca peste boala necrutatoare de care suferea. Totodata se pare ca acesta nu se simte in largul lui, mai ales acum, cand nu este cea mai importanta persoana din univers, avand alti contracandidati mai importanti.

Pentru fanii fostului director, Tim Cook a putut confirma faptul ca Apple se afla cu ajutorul lui Steve Job in faza de proiectare a unor device-uri uimitoare inspirate de noua resedinta a acestuia: produse de control a climei, aparate de zbor cu combustibili revolutionari si aparate pentru implinirea viselor utilizatorilor.

Intrebat de ziaristi cum s-a simtit ca mediator, celebrul medium a declarat ca a fost foarte obosit dupa aceste sedinte deoarece Steve Jobs a ramas acelasi personaj “enervant” si “plin de el”, dar spera ca noua impostaza sa-i schimbe pe viitor atitudinea.

Leave a Reply