Traian basescu a cerut o intrevedere cu Nastase pentru a afla care sunt conditiile de cazare din penitenciar.

traian_basescu_si_adrian_nastase_88031200Traian Basescu declara ca nu este nici o legatura intre aceasta intrevedere si dosarele penale pe care acesta le are.

Bucuresti, Romania. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a cerut de urgenta o intrevedere cu fostul si viitorul detinut Adrian Nastase. Acest lucru este confirmat si de Doamna Dana care i-a comunicat ca trebuie sa discute intai cu detinutul, dupa ce acesta se prezinta la domiciliul. Baiatul cel mare al lui Nastase se pare ca l-ar fi injurat pe presedinte, lucru care nu a fost confirmat insa si de doamna Dana.

De aici situatia se complica foarte tare dar vom incerca sa va relatam cat mai corect faptele: doamna Dana l-a sunat pe Adrian, care l-a sunat pe baiat imediat ca sa-l sune el pe Basescu si sa-l roage sa sune Basescu direct pe numarul fix de acasa, cand ajunge Adrian de la serviciu pe care il are la penitenciar.

Pe scurt, se pare ca intalnirea a avut loc, iar domnul Basesc ar fi plecat ingandurat dupa circa doua ore de discutii.

In drum spre domiciliu, Traian Basescu s-ar fi oprit la sediul SRI, de unde sursele noastre confirma ca ar fi plecat cu un revolver de mici dimensiuni creat special pentru impuscaturi superficiale in gat.

Pe masura ce vom afla alte informatii va vom tine la curent.

 

Leave a Reply