Trotuarele New York-ului devin multicolore.

dog_poo_fashion_newyork_cesar_trainerNew York isi pastreaza titlul de cea mai avangardista capitala cu un nou trend in randul crescatorilor de animale.

Daca mergi pe strazile aglomerate ale New York-ului incepand cu luna aceasta vei putea observa ceva cu totul suprinzator. Mici pete de culoare pe trotuarele metropolei.

Acestea nu sunt nici pe departe opere de arta ale artistilor care isi astepta succesul si nici vreo inventie a vreunei companii marketing. Sunt nici mai mult nici mai putin decat fecale de caine sub diferite culori si nuante si asta datorita noii mode pe care celebrul dresor Cezar a lansat-o, unde altundeva daca nu la New York.

Tratamentul consta in pastile sau picaturi pe care animalul dumneavoastra de companie le poate ingera pentru a nu mai elimina reziduuri dezgustatoare ci adevarate pete de culoare fara miros. Surprinzator este ca culorile  rahatilor depind de preferintele dumneavoastra si sunt nelimitate asa cum si un artist poate alege dintre milioane de nuante.  Important este sa aveti disponibilitatea de a cheltui ceva sume de bani si putin ochi de artist.

Tratamentul nu este periculos si nu modifica cu nimc dieta cainelui de companie iar toti locuitorii se pare ca sunt incantati de idee.

Leave a Reply