Un caz incredibil in lumea artei: fetita oarba picteaza un tablou de patru ani.

blind_girl_painting_four_yearsParintii copilului declara ca ei sunt cei care i-au pus pensulele in mana si au incurajat-o sa paseasca pe drumul artei.

O fetita in varsta de opti ani din Edmonton, Canada este considerata de parintii ei un copil minune datorita talentului de care da dovada, cel putin dupa parerea lor.

Parintii sunt constienti ca drumul pe care l-au ales pentru fetita lor este unul greu dar stiu ca va fi incununat de succes. “De cand i-am pus pensula in mana, fetita noastra si-a dorit sa faca asta pentru tot restul vietii. Este un proces lung care necesita foarte multa concentrare din partea ei dar noi suntem alaturi de ea cu incurajarile noastre.” a declarat prin telefon tatal fetitei-artist. In schimb, fetita nu este asa increzatoare in fortele proprii poate si datorita varstei si lipsei experientei.

Ea ne-a spus printre altele: “Nu vad nimic. Nici macar nu stiu ce ar trebui sa fac dar mami si tati mi-au spus ca sunt foarte talentata. Sper sa termin tabloul cat mai curand si sa pot incepe altul mult mai frumos.” Intrebata ce-i place mai mult la pictura ea continua: “Imi place sa ma joc cu culorile si sa construiesc tonuri puternice cu accente grave.”

 

Leave a Reply