Un nou produs revolutionar in industria chimica – Phoenix Gel

basf_new_product_phoenix_gel_suicideCel mai mare producator chimic din lume BASF, doreste sa vina in intampinarea consumatorilor sai cu un nou produs.

Compania germana BASF anunta lansarea unui nou produs cu caracteristici speciale destinat persoanelor care doresc sa isi ia viata utilizand materiale inflamabile.

“Intotdeauna ne-am gandit la consumatorii nostri si la ce putem sa dezvoltam pentru a le face viata mai usoara. Atata timp cat producem o multime de substante pe care le folosesc in timpul vietii, de la ierbicide si insecticide la produse de curatenie, care bineinteles ca le si scurteaza drastic durata de viata, am decis ca trebuie sa dezvoltam un produs care sa ii ajute sa depaseasca momentele grele prin care trec si mai ales sa o faca fara dureri si fara teama de esec. Produsul nostru este unic in lume datorita vitezei cu care se aprinde si al modului in care arde.

Produsul adera aproape instantaneu la piele sau la orice alt material si odata aprins arde cu o temperatura de minim 850 grade Celsius. In plus, ca o masura de siguranta, am dezvoltat un recipient special care adera rapid la mainile utilizatorului. Produsul este rezistent la apa ceea ce va face stingerea lui aproape imposibil.” declara cu putin timp in urma Adolf Shults, Product Manager BASF in cadrul diviziei Produse de Ultima Folosinta .

Leave a Reply