Vrei sa fii un iubit desavarsit? Fa-te criminal in serie.

serial_killer_great_lover_to_beO noua carte lansata face furori in intreaga lume si a devenit best- seller pe trei continente.

Frederick Maryland, unul din cei mai controversati psihologi din America, a lansat o noua carte prin care explica cititorilor beneficiile vietii de criminal in serie si descrie pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a deveni unul.

“Toata lumea stie ca toti criminalii in serie sunt niste amanti extraordinari. Este grozav! In plus, femeile simt o atractie deosebita pentru acest tip uman si cred ca toti putem sa invatam din asta. Doresc sa explic odata cu lansarea aceastei carti, ca fiecare din noi poate alege aceasta “cariera” care este plina de foarte multe obstacole dar care aduce si foarte multe satisfactii.

Trebuie ca oamenii sa uite latura negativa a vietii de criminal in serie si sa se axeze mai mult pe calitatea vietii amoroase pe care o ofera aceasta.” a declarat psihologul la ultima lansare de carte din Rusia.

Volumul contine si un DVD cu cateva interviuri ale celor mai mari criminali in serie printre careŞ Ted Bundy, Luis Garavito, Andrei Chikatilo si Yang Xinhai.

Leave a Reply