AAR a decis: de astăzi persoanele care vor dori să ia un cuţit la bordul unui avion trebuie să poarte teacă

knife-airplanesMăsura luată de Autoritatea Aeronautică Română doreşte să readucă la bordul aeronavelor un grup de clienţi importanţi dornici să colătorească în avion cu arsenalul din dotare.

Bucureşti, România. Cea mai importanta organizaţie care este responsabilă de siguranţa aeriana din România, AAR, a decis ca începând de astăzi fiecare cetaţean care doreşte să aducă în cabina unui avion un cuţit de maxim 45 cm poate să o facă, dar cu condiţia să poarte o teacă pentru acesta.

Deşi organizaţia în cauză a declarat că dorea să fi luat de mai mult timp o astfel de decizie, aceştia au dorit să se asigure că odată cu introducerea obligativităţii unei teci, persoana purtătoare nu va putea să se auto-răneasca din greşeală.

Măsura va aduce şi un plus de venituri companiilor de transport aerian, deoarece există foarte mulţi potenţiali clienţi care ar fi dorit să poată lua cu ei, în cabina avionului, un astfel de obiect, dar nu au avut voie până acum.

Tot aceste companii spun că, deşi pentru orice astfel de pasager pe care-l câstigă, pot pierde alţi 150 de pasageri şi un avion din dotare, trebuie să acorde o mai mare încredere propriilor clienţi şi să nu pună întotdeauna răul înainte.

Leave a Reply