Armani a lansat noua colecţie vară-toamnă pentru dictatori

Exif_JPEG_PICTURECelebra casă de modă vrea să recucerească piaţa de super-lux cu câteva produse unice, destinate elitei dictatoriale.

Paris, Franţa. Marile case de modă se pregătesc pentru sezonul cald şi Armani se pare că a luat-o înaintea tuturor cu noua colecţie lansată pentru vara aceasta.

Din păcate nici această colecţie nu se adresează consumatorului mediu, ci unui tip de client deosebit, care dispune de foarte mulţi bani, dar care are speranţa de viaţă limitată.

Unul din reprezentanţii casei de modă ne-a declarat: ”Colecţia nu doreşte să şocheze, ci doreşte să ofere unui anumit tip de client un produs de lux pe care cu siguranţă îl va folosi mai devreme sau mai târziu. Produsele noastre sunt făcute de mână, pentru o adaptare perfectă la anatomia cumpărătorului şi deja avem cereri din partea unor familii din zona orientului mijlociu, dar momentan croitorii noştri nu pot ajunge să ia măsuratori, datorită războiului care înca continua în zonă. Daca am fi lansat colecţia acum doi ani, cu siguranţă numarul potenţialilor clienţi ar fi fost mai mare, dar se pare că probleme de sănătate acute i-au determinat să nu se mai afle printre noi.”

Leave a Reply