Astronauţii americani cer instalarea unei camere de panică pe Staţia Spaţială Internaţională.

panic_room_iss_russian_astronauts_Aceştia doresc ca de acum înainte să poată gasi un refugiu sigur  în cazul în care colegii ruşi mai vizitează această staţie spaţială.

Orbita Pământului, Planeta Pământ. Agenţia Spaţială Americană a primit în cursul săptămânii trecute o cerere din partea a două astronaute americane, prin care acestea solicită instalarea de ugentă a unei camere de panică la bordul staţiei.

Cererea nu este una nouă, dar de data asta NASA va trebui să o trateze cu mai multă responsabilitate, mai ales după ultimele vizite ale colegilor ruşi.

Se pare că aceştia îşi fac un obicei din a consuma băuturi alcoolice aduse clandestin la bordul staţiei şi odată băuţi, încep prin a crea tot felul de probleme colegilor americani. La ultima vizită cei trei ruşi sosiţi cu o navetă Soiuz, au pariat cine va fi primul care va procrea în spaţiu şi au distrus toate experimentele stiinţifice ale americanilor, gătind broaştele care făceau parte dintr-un experiment unic, care dorea să demonstreze posibilitatea dublării duratei vieţii.

Preşedintele Barack Obama l-a rugat pe omologul său rus, Vladimir Putin să intervină, dar se pare că nici rugaminţile şi amentinţările acestuia nu au dat rezultate.

O altă variantă propusă de americani, care se poate lua în calcul datorită costurilor mai scăzute, ar fi trimiterea a doi poliţişti cu o misiune permanentă la bordul staţiei spaţiale.

Leave a Reply