Bashar al-Assad: “Planul de reconstrucţie al Siriei decurge normal”

AL-ASSAD-PLAN-SIRIA-RECONSTRUCTIE-DEMOLARI-RAZBOI-CIVILEl declară că tot ce se întâmplă în ţară este normal şi că după finalizarea demolărilor va începe construcţia unor noi edificii.

Damasc, Siria. Într-o nouă conferinţă de presă susţinută la palatul – buncăr prezidenţial, al-Assad a dezvăluit comunităţii internaţionale planurile de demolare a ţării, precum şi noile edificii care vor fi contruite în cel mai scurt timp.

El a dorit să mulţumească în primul rând populaţiei, care s-a implicat activ în punerea în aplicare a acestor planuri îndrăzneţe, chiar cu riscul pierderii de vieţi omeneşti, aşa cum se întamplă în orice proiect de anvergură.

Reprezentanţi ai guvernului sirian au confirmat că faza demolărilor este aproape de final şi că în maxim cinci luni de zile va începe construcţia noilor cartiere prinse în acest nou plan de dezvoltare urbanistică.

Cu această ocazie au fost arătate presei schiţele arhitecţilor care lucrează la acest proiect naţional, schiţe care seamănă izbitor cu cele ale celui de-al Treilea Reich.

Leave a Reply