Blogger-ii întrec pentru prima oară în câştiguri angajaţii Wall Street

castiguri_bloggeri_venituriEste pentru prima oară în istorie când aceştia au ajuns să aibe venituri totale de aproximativ 230 miliarde dolari.

New York, NY. A fi blogger însemna până mai demult a avea ceva timp liber şi a găsi câţiva prieteni şi cunoştinţe care să-ţi citească blogg+ul. Se pare că lucrurile se schimbă şi această meserie devine din ce în ce mai importantă, mult mai bănoasă decât a fost până acum şi decât blogge-rii lasă să se vadă.

Organizaţia Internaţională a Blogger-ilor a dorit să informeze corect publicul în ceea ce priveşte veniturile obţinute de această profesie în anul 2012. Ea doreşte să facă lumină, odată pentru totdeauna  în acest subiect, deoarece marea majoritate a blogger-ilor se plânge de veniturile mici pe care bloger-ii le obţin din această activitate.

“Blogger-ii trebuie să înceteze să mai dezinformeze proprii cititori. Se comportă exact ca şoferii de taxi, care se plâng de fiecare dată de veniturile pe care le au, pentru a primi un bacşis mai mare de la clienţi. Ciudat este că în acest domeniu regula Pareto nu se aplică şi 90% din bloger-i au venituri comparabile, deci îi rog pe aceştia să înceteze să mai dezinformeze publicul pentru a le stârni sentimente de milă. Numărul de bloguri, care a ajuns anul acesta la circa 180 milioane, demostrează că aceştia ştiu mai multe decât vor ca publicul să afle. ” a declarat Mike Cammbel, preşedintele acestei organizaţii.

Leave a Reply