Caz unic în psihiatrie: copil ascultator internat de părinţi într-un ospiciu


copil_ascultator_internat_ospiciuMedicii confirmă internarea şi spun că baieţelul va fi ţinut sub observaţie pentru cel puţin un an de zile.

Rotterdam, Olanda. În urmă cu doua săptămăni, la o clinică de psihiatrie din oraş, a fost adus un baieţel în vârstă de şase ani care, conform spuselor părinţilor, îi ascultă întotdeauna.

Aceştia au decis că trebuie ca un specialist psihiatru să-l consulte pe micuţ, pentru că acesta a dat dovadă înca de la naştere de un comportament deviant, datorită faptului că nu le-a ieşit niciodată din cuvânt.

Medicii au declarat că micuţul suferă de un sindrom nou, pe care nu ştiu momentan cum să-l trateze. Copilul va petrece următorul an într-un salon de psihiatrie pentru propria lui siguranţă.

Medicul psihiatru care a pus diagnosticul a făcut şi o listă cu câteva lucruri pe care trebuie să le urmărim pentru a vedea dacă şi copiii noştri suferă de acest sindrom foarte periculos:

- copilul execută imediat fiecare comandă pe care o dau parinţii

- copilul se enervează şi devine irascibil când nu este lăsat să gătească, spele, calce şi să facă curat la el în cameră

- copilului nu-i place să se uite la televizor şi să joace jocuri electornice

- copilul oferă fratelui/fraţilor tot ce are, fără să mai ceara înapoi obiectele

Dacă observaţi două din aceste manifestări este cazul să apelaţi de urgenţă la un specialist psihiatru.

Leave a Reply